Aktiviteter

Stadsrundtur, Theresienstadt eller en segeltur. Detta är bara ett litet utplock av de aktiviteter som finns att göra nere i Prag.

Skidresa till Spindleruv Mlyn

Vårt senaste tillägg i skidresor har redan blivit en hit! Följ med en dag till Tjeckiens snörika pister på landets största skidresort, Spindleruv Mlyn. Är ni 50 personer -eller fler- från er skola, ordnar vi en skidbox till bussen, så ni kan ta med skidor hemifrån. Annars finns det skidor och utrustning att hyra på plats.
Vi kör från Prag på morgonen och kommer hem till kvällen. Kvällen bjuder då på en riktig afterski-fest.

Utflykten är inkluderat i VIP Pass och är endast tillgänglig via VIP Pass. 
Minst 20 personer måste föranmäla sig till skidturen för att den kan genomföras. 

Shopping i Outlet

Vår utflykt till Fashion Arena Prague Outlet, är riktigt populär! Här kan man shoppa bland kända märken som; Diesel och Lacoste till en billig pris. Vi ordnar transport till och från outletten som ligger i utkanten av Prag. Detta ger dig möjlghet till att fokusera på det viktigaste; shoppingen.

Utflykten är inkluderat i VIP Pass och är endast tillgänglig via VIP Pass. 

Pool Day

Kom med till Centraleuropas största inomhus vattenland. Det är ett begränsat antal biljetter till detta event, så kom ihåg att beställa i god tid då det är först till kvarn som gäller.

Med i paketet får du:
* Tillgång till alla bassänger
* Tillgång till alla rutschkanor
* Transport från Prag till Pool Day T/R


Kan endast köpas med ett Party Pass
249,-

Middag med vännerna i Prag!

För att säkra den ultimata uppvärmningen inför en härlig kväll där hela skolan/klassen startar tillsammans, kan vi se till att anordna en middag för er nere i Prag. Middagen kommer att bestå av antingen buffé eller fritt val à la carte så att det finns något för alla. 
2 timers happy hour på dryck är inkluderat.

189 kr

Stadstur

Den här guidade rundturen i Prag, är den perfekta möjligheten för att uppleva det mesta av Prag och se den härliga arkitekturen. Upplev den intressanta historia som den här byn har att bjuda på.

Turen börjar på Wenceslas Platsen, som är Prags största boulevard, och går igjenom den gamla stadsdelen och ner til Karlsbron. På rundturen passerar vi The Estates Theatre (Stender Teatern), som var värd under premiären av W. A. Mozarts Don Giovanni, Tynkyrkan, rådhuset med det astronomiska uret och den judiska kvarteren. Turen ger en bra översikt över den gamla stadsdelen i Prag, och du får många praktiska informationer. Turen är till fots.

Stadsturen är gratis med VIP Pass.
Utan VIP Pass: 59 kr 

Theresienstadt

Theresienstadt är ett fort som under andra världskriget blev användt som ett tyskt koncentrationsläger. Fortet ligger 63 km norr om Prag. Med Prague Week kan du komma på en guidad tur och få en inblick i de hemskheter som föregick under kriget.

Denna guidade tur till Terezin (Theresienstadt) utanför Prag erbjuder dig ett unikt besök till det beryktade koncentrationsläger, drivet av nazisterna under ockupationen av Tjeckoslovakien under 2 världskriget.

Theresienstadt var en plats med mycket lidande för över 150.00 fångar under 2 världskriget. Mer än 35.000 judar dog i gettot i Terezin under andra världskriget.

279 kr

Segeltur

Ta en segeltur med alla vännerna runt om i Prags flod. Njut och lär dig det bästa av den faschinerande staden, när du beställer denna 1 timmes långa Prag Cruise.

När du går ombord på båten vill du bli mottagen av besättningen och under hela resan kommer det berättas spännande berättelser om stadens historia. Innan du går ombord kan du välja mellan en dryck sam en snack till segelturen. Det är inkluderat i priset.

En segeltur genom Prags flod är ett härligt sätt att spendera en förmiddag så väl som eftermiddag i Prag på och kan därför varmt rekommenderas.

129 kr

Stadsturer med tema

Vi har skapat tre stadsturer med olika infallsvinklar:

  1. Stadstur; Ghost Tour - följ med om du vågar!
  2. Stadstur; Shopping - med fokus på butikerna i centrum.
  3. Stadstur; Caféer och "in"-ställen - se och hör, var vi rekomenderar att ni går.

Turerna är inkluderat i VIP Pass och är endast tillgänglig via VIP Pass.

   
Vid användning av vår hemsida accepterar du användningen av cookies, som står beskrivet i vår cookiepolitik. close