Vill du bli researrangör ?

Funderar du på att resa ner till Prag med dina vänner under sportlovet? Då kanske du ska tänka på att arrangera resan med Prague Week inför år 2018.
Gillar du ansvar, arrangera events och är allmänt driven? Då kanske detta är något för dig! Du kommer tillsammans med andra researrangörer att promota resan på din skola, och du vill bla. vara ansvarig för:

  • Sprid det vidare - muntlig reklam är den bästa reklamen!
  • Bjud in hela skolan till ett Facebook-event (som du är ansvarig för), startat på Prague Weeks Facebook sida, då vet alla vad det handlar om.
  • Sätta upp affischer.
  • Dela ut flyers till potentiella resenärer.
 
Vill du expandera ditt kontaktnät? Prague Week sätter stor fokus på samhörigheten, och som grupparrangör kommer du att lära känna och komma i kontakt med flera andra grupparrangörer runt om i landet.

Detta är även en bra referens inför ditt CV att du under din studietid har varit ansvarig och delaktig för ett större arrangemang.

Du kommer tillsammans med andra researrangörer samarbeta med vår Brand Manager på Prague Week, så att vi tillsammans kan skapa resan precis som ni vill ha den.

För att hjälpa dig bäst, har vi skapat en Facebook grupp, där vi ger information och svarar på dina frågor 24/7.

Ditt jobb är från och med nu att sätta ett kryss i kalendern inför nästa sportlov, tagga dina vänner och se fram emot en super resa tillsammans med dem och oss!

Kan detta vara något för dig?
Ta då kontakt med oss på Prague Week och berätta lite om dig själv och vad just du önskar att få ut av din resa med oss. Kom ihåg att skriva vilken skola du går på och vilket år du läser, så kontaktar vi dig!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktformulär

Vid användning av vår hemsida accepterar du användningen av cookies, som står beskrivet i vår cookiepolitik. close